Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Dagens skämt

En man satt i en bar och njöt av en drink efter jobbet då en extremt vacker och sexig ung kvinna kom in. Hon var så anslående att han inte kunde ta sina ögon ifrån henne. Den unga kvinnan uppmärksammade hans stirrande och gick direkt fram till honom. Innan han hann ursäkta sig för att han var så oförskämd, sa den unga kvinnan till honom:

- Jag gör vad som helst, precis vad som helst, som du vill att jag ska göra, spelar ingen roll hur sjukt, för 1000 kronor, på ett villkor. 

Helt förbluffad, frågade mannen vad det var för villkor.

- Du måste tala om gör mig vad jag ska göra, med bara tre ord. 

Mannen övervägde erbjudandet en stund, drog fram sin plånbok från innerfickan och räknade långsamt fram tio hundrakronorssedlar, vilka han la i den unga kvinnans framsträckta hand. Han tittade henne i ögonen och sa, långsamt och tydligt:

- Måla mitt hus.

Publicerat klockan 18:19, den 6 maj 2010
Postat i kategorin Dagens skämt och taggat som dagens skämt
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 4 kommentarer

#1 postat av mafu (mafu)
klockan 18:30, den 6 maj 2010
Haha! =)
#2 postat av mafu (mafu)
klockan 21:12, den 6 maj 2010
Ey! jag förstår inte en sak, när jag sparar i utkast. Så finns dem inte i "hantera inlägg" som tur var så sparade jag skiten på datorn. men vart hamnar den :S
#3 postat av alexis (aho)
klockan 10:52, den 7 maj 2010
Tack ska du ha för att du skrev det! Det var en bugg som nu är åtgärdad. Det hela berodde på att om ett automatiskt utkast hade sparats så kunde det inte skrivas över med ett egensparat utkast. Nu ska det iaf fungera!
#4 postat av mafu (mafu)
klockan 12:03, den 7 maj 2010
Okay gött :)

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir ett plus sju? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.