Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Fågelas

En dag skulle jag och min gode vän David åka ut till Evedal (badstrand i Växjö) för att njuta av det härliga vädret. Väl framme sätter vi oss under en björk och tar det lugnt.

Efter en 10 minuters stekande i solen hörs ett tydligt *SMACK*. Lite som om en smällare gått av.

Jag kollar upp på David och undrar om han också hörde det. Mycket riktigt, han hade också lagt märke till detta mysko ljud och vi tittade oss förvånat omkring. Utan att upptäcka källan till vår nyfikenhet.

Ytterligare 10 minuters stekande senare kollar jag runt lite och upptäcker något på mitt skärp. Alldeles mitt på. Precis innanför spännet på själva lädret. Förstummad funderar jag på vad denna äckliga slemhög  har för ursprung tills det slår mig. Det var ett jävla fågelas som uppenbarligen inte uppskattade vår närvaro och alltså sket på mig. Det kändes oroväckande nära min blottade mage. Sisådär 0,5 centimeter. Precis när jag berättat min upptäckt för David reser vi på oss och ska flytta oss ifrån detta välbeskyddade träd. I det ögonblicket kommer en ny hög skit farandes precis där Davids huvud var 1 sekund tidigare.

Ibland undrar man var man glömde sitt hagelgevär.

Publicerat klockan 13:15, den 2 juli 2010
Postat i kategorin Upplyftare och taggat som sol, fågel, skit
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 1 kommentar

klockan 13:17, den 2 juli 2010
hahah fyfan va kul :P

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir noll plus sex? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.