Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

PixelJunk Monsters - 5/5

Det är tecknat. Det är gulligt. Det är mysigt. Det har co-op. Det är ett av de mest beroendeframkallande spel som finns till PS3 idag. Utan tvekan.

Man är en liten sköldpaddsliknande nisse som springer runt och ska bygga torn i träd för att försvara sina ungar mot en massa monster. Alla som har spelat någon form av tower defence vet ungefär vad jag pratar om. Vi kan nog alla hålla med om att det låter fruktansvärt töntigt. Ja, det är nog lite halva grejen. Men att spela detta tillsammans med någon och uppleva stressen när en av de där jävla pandorna tar sig igenom ditt försvar för att äta en av dina ungar och om den lyckas måste du starta om, ja det är svårt att slå den nivån av deltagande i ett spel! Detta är ett spel för alla, stora som små, och jag tror att vem som än spelar det kommer att tjuta högt av lycka när man sätter en regnbåge på en bana (inte släpper igenom ett enda monster) eller slänga dosan i golvet när man misslyckas för 10:e gången.

Det enda som är dåligt med PixelJunk Monsters är att de inte har fler banor. Allt annat är så bra det bara kan bli faktiskt.

Betyg
En väl förtjänad femma av fem möjliga

Publicerat klockan 19:38, den 2 februari 2010
Postat i kategorin PS3 och taggat som pixeljunk monsters, ps3, playstation 3
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns inga kommentarer

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir åtta plus fyra? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.