Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Dagens skämt

En ung man gick vilse i skogen, och efter att ha yrat runt hela dagen och kvällen hittar han en liten stuga. Han knackar på och en gammal, gammal kinesisk gubbe öppnar.

- Jag har gått vilse, säger den unga mannen, skulle jag kunna få övernatta här?

- Självklart! svarar den gamla mannen, men på ett villkor! Om du så mycket som lägger ett finger på min dotter kommer jag att utföra de tre värsta formerna av kinesisk tortyr på dig!

- Ok, säger den unga mannen och kliver på. Under middagen kommer dottern ned för trappan från ovanvåningen. Hon är ung, vacker, och har kropp som en gudinna! Hon är tydligt attraherad av den unga mannen och kan inte ta ögonen från honom under hela måltiden. Den unga mannen ignorerar henne emellertid totalt och går och lägger sig genast efter maten som han lovat den gamla mannen. Under nattens lopp kan han emellertid inte hålla sig efter att ha legat och tänkt på henne, utan smyger in i hennes rum, där de har vilt, ohämmat sex ända till gryningen. Den unga mannen smyger tillbaka till sitt rum i soluppgången, trött men lycklig och hoppas att den gamla mannen inte hört eller märkt något. När han vaknar känner han ett tryck över bröstet och när han tittar ligger det en stor sten på bröstet med en lapp fäst på:

KINESISK TORTYR 1, STOR STEN PÅ BRÖSTET!

Jaha?! Tänker mannen, var det det värsta han kunde hitta på? Det var ju inte så farligt. Han tar stenen och kastar ut den genom det öppna fönstret, och just när han kastat stenen får han syn på en annan lapp:

KINESISK TORTYR 2, PUNGEN FASTBUNDEN I STOR STEN!

Panikslagen tittar han ner och konstaterar att det stämmer. Han ser att snöret håller på att bli spänt och bestämmer sig snabbt för att ett eventuellt benbrott måste vara bättre än att bli kastrerad, och hoppar med ett pantersprång ut genom fönstret, efter stenen. Mitt i språnget ser han en stor skylt på marken:

KINESISK TORTYR 3, PENIS FASTBUNDEN I SÄNGSTOLPE!

Publicerat klockan 15:35, den 30 april 2010
Postat i kategorin Dagens skämt och taggat som dagens skämt
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 2 kommentarer

#1 postat av jen (jen)
klockan 01:42, den 1 maj 2010
Hur hittar man sin Rss-adress? Hjälp!! :(
#2 postat av jen (jen)
klockan 01:54, den 1 maj 2010
Tack så supermycket! Måste passa på och fråga dig om du vet hur man grejjar så att bilderna kommer upp på bloglovin'? På blogg.se var det bara att kryssa i där det stod "Lämna ut hela inlägget i rss-flödet". Går detta att göra med blogaholic? Trevlig Valborg på dig med!! :)

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir två plus sju? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.